Ο ερευνητικός οργανισμός CARDET σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο εργαστήριο με τίτλο "Καταπολεμώντας τον εκφοβισμό" που θα διοργανωθεί τη Δευτέρα 12/06/2017 και ώρα 11:00- 12:30 στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, αίθουσα M115. Tο εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, σχολικό προσωπικό, διευθυντές, φοιτητές και γονείς και έχει ως στόχο την ενημέρωση τους για δωρεάν εργαλεία, πηγές και υλικό για μαθήματα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα γίνει παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Καταπολεμώντας τον Εκφοβισμό: Ένα Ολιστικό Σχολικό Πρόγραμμα» και της διαδικτυακής πλατφόρμας του έργου. Οι συμμετέχοντες θα εισαχθούν στο υλικό το οποίο θα δοθεί σε αυτούς, όπως σχέδια μαθήματος, δραστηριότητες για τον εκφοβισμό, διαδικτυακά μαθήματα για γονείς, εκπαιδευτικούς και διευθυντές και άλλα, τα οποία είναι έτοιμα για αξιοποίηση στα ελληνικά και σε πέντε άλλες γλώσσες. Τέλος, θα ενημερωθούν για το πώς μπορούν να έχουν στήριξη από το CARDET για την υλοποίηση δράσεων στα σχολεία τους.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης με τη λήξη του εργαστηρίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ πολύ συμπληρώστε μέχρι τις 08/06/2017 την φόρμα στον ακόλουθο σύνδεσμο ή καλέστε στο τηλέφωνο 22002108. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.